Ofran Plus bővített csomag

Az Ofran-nál készült foglalásokhoz lehetősége van az Ofran Plus bővített csomag hozzáadására, amely a szolgáltató által kínált bérlési csomagon felül az alábbiakat nyújtja:

1. 50% kedvezmény a lemondási díjból, amennyiben a foglalást az autó felvétele előtt legkésőbb 24 órával lemondják (ez a kedvezmény nem vonatkozik a „no show" esetekre)

2. mentességet jelent a Gépkocsi kölcsönző felé fizetendő díjak alól max. 2500 USD értékhatárig a felsorolt egy vagy több esemény bekövetkezése esetén és az alábbi feltételekkel:
- a gépkocsi külföldön történő használata alatt bekövetkező baleset esetén a gépkocsi sérülése és harmadik személynek okozott kár megtérítésére
- a bérautó gumiabroncsaiban keletkezett kár esetére
- a bérelt autó szélvédőjének vagy tükreinek sérülése esetén (csak szélvédő)
- a bérelt autó tengelykapcsolójának vagy akkumulátorának károsodása esetén
- a bérelt autó alvázának sérülésére, feltéve, hogy kizárólag közlekedésre kijelölt, kikövezett utakon közlekedtek az autóval
- a bérelt autó kulcsainak elvesztésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gépkocsi bérbeadó egyéb díjakat terhelhet a felvételkor garanciaként használt hitelkártyára az Általános Bérlési feltételekkel összhangban.

Az Ofran Plus szolgáltatás keretében, amennyiben a szolgáltató a fenti események miatt levonja a kár vagy önrész összegét, az Ofran azt visszatéríti Önnek 2500 USD értékhatárig az alábbi feltételekkel:
- jelezze visszatérítési igényét emailben a lehető leghamarabb az autoberles@tensi.hu email címen
- küldje el a bérlési szerződést, a számlát, minden igazolást, amellyel a káreseményt és a terhelést igazolni tudja
- a bérlő vállalja, hogy lemond minden jogról a gépkocsi kölcsönző vagy bármely harmadik fél jövőbeli követelése esetén felszámított díjak tekintetében
- a bérlő vállalja, hogy együttműködik az Ofran-nal vagy annak megbízott képviselőjével a szükséges információk beszerzése érdekében.

Az Ofran vagy megbízottja a fenti feltételek teljeskörű teljesülése esetén 14 munkanapon belül biztosítja a visszatérítést. A visszatérítés forintban történik. A visszatérítés nem haladhatja meg a hitelkártyáról a gépkocsi bérbeadója által ténylegesen levont összeget, illetve nem lehet több 2500 USD-nél.

Vegye figyelembe, hogy a szolgáltató a helyszínen felajánlhat hasonló fedezetet tartalmazó kiegészítő biztosítást vagy szolgáltatást. Nincs lehetőség visszatérítésre amennyiben azt a szolgáltatást vagy biztosítást is megvásárolja.