Foglalás menete

Hogyan készül a foglalás az ofran.hu oldalon?

1 lépés: Adja meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat, email cimet és jelszót.

2. lépés: Keresse ki a megfelelő felvételi és leadási helyet, válasszon ajánlataink közül. Ha sikerült választani, készitse el a foglalást a szükséges extrák (gyermekülés, gps stb.) hozzáadásával. A bérlés dija minden esetben forintban (HUF) van, a helyszinen fizetendő extrák a felvétel országának pénznemében.

3. lépés: Egyes országokban van biztositási önrész, javasoljuk, hogy adja hozzá a bérléshez az önrész-visszatéritő és a kiegészítő biztositást.

4. lépés: Amennyiben csak ajánlatot kér, azt azonnal elküldjük a megadott emailcimre. Foglalás esetén akkor küldjük a visszaigazoló emailt, amikor szolgáltató válasza megérkezett a lekérésre (gyakran azonnal, de bizonyos esetekben várunk kell - maximum 48 órán belül mindenképpen jelentkezünk). Bármilyen kérdés esetén elérhetőek vagyunk a (36) 1 345 1545 telefonszámon (hétköznapokon 9-17 óráig) vagy az autoberles@tensi.hu email cimen.

5. lépés: A nettó árról emailben számlát küldünk.

Amennyiben az utas kötött önrész-visszatéritő (excess refund) és/vagy kiegészítő biztositást, nem felejtse el emlékztetni, hogy a szolgáltató a helyszínen felajánlhatja más biztosítások megkötését is, melyek az önrész összegének csökkentését teszik lehetővé. Kérjük, ügyeljen arra, hogy ezeket ne vegye igénybe. Nincs lehetőség visszatérítésre kettős biztosítás esetén.